25/5

Hej!
Idag har jag bara varit i skolan och varit med pojkvännen. Jag hade omprov i so på kalla kriget och jag blev godkänd:) Igår va jag och färgade håret och Amanda och Samuel följde med och efter det käkade vi kycklingrulle och sen stack amanda hem till bara och jag stack hem till Andreas. Jag har inte lust att skriva mer nu men här har ni en bild på nya håret!
FÖRE
EFTER

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i My life / länka inlägget

   

inlägg som råkade sparas i utkast idag 14:00

Hej bloggen!
Just nu sitter jag bara vid datan och gör ingenting men ska snart plugga kemi för jag har prov på tisdag. Idag har jag bara vaknat ätit och duschat haha:) Igår hade ju Susanne kalas och det va ju trvligt och andy och jag tittade på save the last dance 1 sen åkte han hem vid 11 sen tittade jag på den andra filmen och dom va bra. Senare ska jag hem till mamma för idag är det söndag.
Inga bilder
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i My life / länka inlägget

   

21/5

Hallo bloggläsare!
Tack för att ni har tålamod med att jag inte skriver så ofta.
Igår åkte jag till pappa och vi åt China Box sen åkte vi till Susannes bror som hade kalas. Jag var inte så mycket på kalaset utan jag var med Emelie och Jasmine i stället och vi såg filmen remember me. Riktigt bra film men slutet är oväntat. Sen gick jag och syrran hem för hon var trött och ville inte gå själv. Medans hon sov läste jag Love Hina som är manga som faktiskt är väldigt bra.
Idag ska Susanne ha kalas för hon fyller år så jag ska göra mig iordning och senare kommer gäster och min pojkvän!
Så länge bjuder jag på några bilder på mig och jag när jag va mindre
Jag nu och jag i 8:an
Jag och jag i 2:an tror jag
Jag i 3:an:P
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i My life / länka inlägget

   

15/5

Godmorgon bloggen!!
Igårkväll tittade jag på eurovision song contest med pojkvännen och lillasyrran. Även om jag inte gillar Eric saade så var det ändå liite synd att vi inte vann. Efter det tittade jag och älklingen på lite speedway och sen gick vi och la oss för att sova.
Idag har vi bara vaknat ätit frukost och chillat lite nu ska jag bara skriva detta och lägga upp bilder från mitt ''kalas'' haha:P Sen ska vi hem till älsklingen.
Andreas Sebbe och Alle
Jag
Jessica
Jag & Brossan
Jag brossan och syrran
kusin
Christoffer Hakan Kewin och Sebbe
Jag och Andreas lillasyster Nicole!
Jag Farfar & Alle
Älsklingen
Tårta!!
Farfar
jag och älsklingen fixade dukningen
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i My life / länka inlägget

   

14/5

Hej!
Har inte bloggat den senaste veckan för att jag har haft många läxor och när jag inte ha pluggat har jag varit i stan eller något annat. Idag va jag på Media Markt med mamma, Andy och Jörgen och handlade nytt minneskort till min mobil. Sen åkte vi och käkade på Möllan, det var jättegod mat! :-)
Nu sitter jag och Andy hemma hos mig i soffan och väntar på att eurovision ska börja!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i My life / länka inlägget

   

6/5

Hej allihopa!
Igår var jag i skolan och hade nationella prov i matte del B:( Men tror faktiskt att jag åtminstonde blir godkänd. Efter nationella så hade vi hemkunskap och jag LYCKADES att göra ostshuffle(vet inte hur det stavas:P) När jag slutade skolan gick jag hem till Andreas och sen åkte jag med mamma, Nicole och Hakan och handla inför imorgon när vi ska fira Alexandra som tar konfirmationen och jag som fyller år!:) Ska försöka uppdatera senare idag:)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i My life / länka inlägget

   

shit

Hej förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har haft fullt upp med skolan. Dom sista veckorna nu i skolan är värst! Men jaja. I helgen sov jag hos pojkvännen hela helgen och passat hans farmors hund Kalle. Har även köpt ny bikini och ett nytt gulligt set underkläder.
Efter skolan idag så var jag och fixade pass och då insåg jag verkligen vilken ful handstil jag har haha. Blev ganska nöjd med bilden faktiskt. Nu tittar jag och mamma på så ska det låta och dricker te sen ska jag till andy och sova hos honom.
Söta?
Har alltid haft en rosa bikini så måste ha en detta året också haha
Kalle :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i My life / länka inlägget